Smeštaj

SMEŠTAJ

Košarkaški kamp “Milica Dabović” ove godine biće organizovan u okviru OMNI Centra u Valjevu, koji je otvoren 2012. godine. OMNI Centar se nalazi  u neposrednoj blizini centra grada, blizu Gradske kuće, Pošte i Gradskog trga,  u mirnom okruženju, reflektujući lepotu reke Gradac koja ga okružuje.

Do pešačke zone u čuvenoj Tešnjarskoj ulici,najstarijoj ulici u Valjevu, deli nas pet minuta hoda, a druga strana kampa ušuškana je u prirodi.

Kamp je ograđen sa dve strane kapijama koje onemogućavaju prilaz kolima delu u kojem deca treniraju i provode slobodno vreme.

U modernom ambijentu OMNI Centra koji odiše elegancijom obezbedili smo trokrevetne i četvorokrevetne sobe za 100 dece. Svaka soba je opremljena sa klima uređajem i  kupatilom sa tuš kabinom.

Važno je da napomenemo da će deca biti sama u hotelu sa Milicom i koordinatorima, bez prisustva drugih gostiju, osim za roditelje koji žele da prate svoju decu i da budu deo ove lepe letnje priče.

Deca u slobodno vreme mogu da koriste kuglanu, da igraju stoni tenis i stoni fudbal, bilijar i da koriste teretanu i igralište koje se nalazi u sklopu bašte hotela.

Na raspolaganju su mala i velika sala za treniranje, deca mogu da igraju tenis, fudbal na veštačkoj travi, odbojku, društvene igre i da gledaju televiziju. 

Jedna od osnovnih delatnosti OMNI centra je sport, gde na jednom mestu postoji sportska infrastruktura koja zadovoljava kriterijume i rekreativaca i profesionalaca.

Ishrana u košarkaškom kampu je bazirana na potrebama dece koja treniraju i koja su u različitim uzrasnim dobima. Pažljivo smo kreirali meni koji je prilagođen i sportistima i deci da bi davali najbolje rezultate i na terenu i u radionicama. 

Deci je obezbeđen pun pansion. Doručak je švedski sto, ručak i večere su klasični obroci, a deci su obezbeđene i užine.

Deca koja su na posebnom režimu ishrane dobijaju regulisan meni, po preporuci lekara i nutricionista.

Dragi roditelji budite bezbrižni

U skladu sa okolnostima i preporukama nadležnih državnih institucija, obaveštavamo vas da smo preduzeli sve neophodne mere zaštite dece, trenera i zaposlenih, u cilju prevencije širenja virusa COVID-19.

Tokom boravka u košarkaškom kampu “Milica Dabović” vaši šampioni uživaće u sportu, druženju, prirodi, igri! Naš tim brine o njihovoj bezbednosti, zdravlju i ishrani.

Neka vaše dete uči od šampiona

Košarkaški kamp Milice Dabović se održava od 15. do 21. jula u OMNI Centru u Valjevu. Molimo vas da na vreme obezbedite mesto jer je broj polaznika ograničen.

Pokrovitelji i partneri kampa