Kutak za roditelje

KUTAK ZA RODITELJE

Dragi roditelji, vrlo nam je važno da znate da su vaša deca u sigurnim rukama i na svom terenu. Znamo da imate mnogo pitanja i naš tim je dao sve od sebe da odgovori na ona koja vas najviše interesuju. Mi smo tu za vašu decu i za vas i zato budite slobodni da nas kontaktirate oko svih detalja.

Želja nam je da vama, dragi roditelji, nacrtamo osmeh oko glave kada vidite svoju decu posle sedam dana, srećnu, zadovoljnu, zdravu i “naoružanu” novim veštinama koje im omogućavaju da postanu bolji sportisti i bolji ljudi.

Talenat, želja, upornost i trud su magične reči koje koristimo kao Hari Poter čarobni štapić. Ne možemo da vam obećamo čudo, ali vam obećavamo magiju kojom ćemo decu obasuti i mnogo ljubavi kojom pristupamo svakom našem članu.

Najčešće postavljana pitanja

Košarkaški kamp “Milica Dabović” je namenjen profesionalnim sportistima, početnicima i školarcima koji bi da se oprobaju u sportu koji vole i da usavrše svoje veštine i talenat. Kamp je otvoren za decu uzrasta od šest do 18 godina, a program je koncipiran prema uzrastu.

Cena košarkaškog kampa “Milica Dabović” je 280€ i uključuje treninge sa Milicom Dabović i njenim timom, smeštaj, ishranu na bazi punog pansiona i užine, korišćenje sadržaja hotela za sport, rekreaciju i za zabavu, organizovane aktivnosti u slobodno vreme, angažovanje lekara i fizioterapeuta. U cenu kampa su uračunati i dupli dres, majica, bočica za trening i ranac za sportsku opremu.

O vašoj deci vode računa treneri sa Milicom na čelu. Pored podrške lekara i fizioterapeuta, tim Milice Dabović provodiće sa decom 24 sata dnevno. Potrudićemo se da odigramo ulogu roditelja i prijatelja najbolje što umemo, bićemo uz njih u svakom trenutku.

Pored radionica i sadržaja u okviru košarkaškog kampa u OMNI Centru, za decu organizujemo obilazak Valjeva, čiji se najlepši deo nalazi na samo pet minuta hoda od kampa. Idemo u šetnju po keju na reci Gradac, koji je oaza mira celog Kolubarskog okruga, obilaziti manastire Lelić i Ćelije i posetiti konjički klub.

Deci je obezbeđen pun pansion. Doručak je švedski sto, ručak i večere su klasični obroci, a deci su obezbeđene i užine između glavnih obroka.

Pažljivo smo kreirali meni koji je prilagođen deci i njihovim aktivnostima u okviru košarkaškog kampa. Ishrana bazirana na potrebama dece koja treniraju i koja su u različitim uzrasnim dobima.

Molimo vas da prilikom prijave vašeg deteta navedete navedete ukoliko su na posebnom režimu ishrane. Za njih ćemo pripremiti poseban, regulisan plan ishrane, po preporuci lekara i nutricionista.

U skladu sa okolnostima i po preporukama nadležnih državnih institucija, uveravamo vas da smo preduzeli sve neophodne mere zaštite dece, roditelja, trenera i zaposlenih, u cilju prevencije širenja virusa COVID-19.

Važno je da napomenemo da će deca biti sama u hotelu sa Milicom i trenerima, bez prisustva drugih gostiju, čime smo dodatno umanjili mogućnost kontakta sa drugim licima. Smeštaj će biti omogućen jedino roditeljima koji žele da prate svoju decu i da budu deo košarkaškog kampa.

Mi negujemo kulturu razgovora, razmene mišljenja, smatramo da su učenje i razmišljanje najvrednije veštine kojima možemo decu podučiti i verujemo da će im znanje stečeno u našem kampu ostati dugo u pamćenju.

Zbog toga u okviru našeg košarkaškog kampa organizujemo nekoliko radionica za koje smo sigurni da će vašoj deci biti od velike koristi i pomoći. 

  • Radionice o bezbednosti u saobraćaju 
  • Radionice o digitalnom nasilju
  • Ekološka radionica
  • Učenje o pravilnoj ishrani
  • Druženje sa poznatim ličnostima koje deca vole i kojima će moći da postave razna pitanja i da čuju njihove priče.

Neka vaše dete uči od šampiona

Košarkaški kamp Milice Dabović se održava od 15. do 21. jula u OMNI Centru u Valjevu. Molimo vas da na vreme obezbedite mesto jer je broj polaznika ograničen.

Pokrovitelji i partneri kampa